Online afspraak inplannen?

Eenvoudig en zonder aanbetaling een afspraak inplannen voor onze standaard behandelingen. Na het versturen van uw afspraak ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging via email. Bent u op zoek naar een behandeling op maat? Neem dan even contact met ons op! Onze prijzen zijn inclusief btw!

LET OP: Onderstaande behandelingen gelden alléén voor personenauto’s!

 EXTERIEUR Reiniging

– Handwassen van zichtzijde velgen
– Snowfoamen van carrosserie
– Handwassen van carrosserie
– Drogen met verwarmde, gefilterde lucht
– 1 staps polijsten (lichte krasverwijdering) 
– Lak sealer bescherming
– Reinigen ramen buitenzijde
– Banden conditioneren

INTERIEUR Reiniging

– Vlekverwijdering / extractie bekleding
– Kunststoffen conditioneren

– Stofzuigen geheel interieur
– Stoom reinigen interieur
– Reinigen geheel interieur
– Conditioneren gehele interieur
– Leder reiniging en conditioning
– Reinigen ramen binnenzijde 

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Bedankt voor uw verzoek!
Uw afspraak nummer:
Wat doen we niet standaard tijdens deze behandelingen?

Het reinigen van de binnenzijde van de velgen omdat de wielen dan gedemonteerd dienen te worden. Het polijsten van hoogglans interieurdelen en / of instaplijsten en sponningen. Het polijsten van uitlaat sierstukken of chroom. Het verwijderen van schimmels, grote hoeveelheden dierenharen of het reinigen van extreme vervuiling. Het verwijderen van stoelen of andere interieurdelen om zo overal bij te kunnen. Het impregneren van cabriodaken (basis reiniging is wel inclusief). Onder de motorkap en motorruimte. Voor deze zaken rekenen we meerprijs op afspraak (uiteraard van te voren zonder verrassingen achteraf).

Uw auto laten poetsen met een behandeling op maat? Denk o.a. aan het optimaal beschermen van nieuwe auto’s, het cosmetisch verkoop klaar maken van gebruikte auto’s, krasverwijdering zonder spuiten, het herstellen van lakdefecten, 2 of 3 staps polijsten, het aanbrengen van keramische coatings op lak, ramen, velgen en leer, diepreiniging van het interieur enzovoorts. Dit soort behandelingen wordt vaak “detailing” genoemd. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie!