Online afspraak inplannen?

Hieronder kunt u eenvoudig en zonder aanbetaling een afspraak inplannen voor onze standaard behandelingen. Na het versturen van uw afspraak ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging via email. Bent u op zoek naar een behandeling op maat? Neem dan even contact met ons op! Prijzen zijn inclusief btw!

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Bedankt voor uw verzoek!
Uw afspraak nummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

Showroom Ready EXTERIEUR

125,-
incl. btw

– Handwassen van zichtzijde velgen
– Snowfoamen van carrosserie
– Handwassen van carrosserie
– Drogen met gefilterde lucht
– 1 staps polijsten (glansherstel
– Lak sealer bescherming
– Reinigen ramen buitenzijde
– Banden conditioneren

Showroom Ready INTERIEUR

95,-
incl. btw

– Vlekverwijdering bekleding
– Stofzuigen geheel interieur
– Stoom reinigen interieur
– Reinigen geheel interieur
– Kunststoffen conditioneren

– Conditioneren gehele interieur
– Leder reiniging en conditioning
– Reinigen ramen binnenzijde 

Showroom Ready COMPLEET

210,-
incl. btw

Alles uit het exterieur en interieur pakket samen in één pakket met korting. Door deze grondige behandeling zal uw voertuig showroom fris worden opgeleverd!

Deze behandeling zal 6 tot 8 uur in beslag nemen.

Wat doen we niet tijdens deze behandelingen?

Het reinigen van de gehele binnenzijde van de velgen omdat de wielen dan gedemonteerd dienen te worden. Het polijsten van hoogglans interieurdelen en / of instaplijsten en sponningen. Het polijsten van (uitlaat) sierstukken, raamlijsten of chroom. Het verwijderen van schimmels, grote hoeveelheden dierenharen of het reinigen van extreme vervuiling. Het impregneren van cabriodaken (basis reiniging is wel inclusief). 

Overige behandelingen

Uiteraard kunnen we ook behandelingen uitvoeren die verder gaan dan de basis. Denk o.a. aan het optimaal beschermen van nieuwe auto’s, het cosmetisch verkoop klaar maken van gebruikte auto’s, krasverwijdering zonder spuiten, 2 of 3 staps polijsten, het aanbrengen van keramische coatings op lak, ramen, velgen en leer, diepreiniging van het interieur enzovoorts. Dit soort behandelingen wordt vaak “detailing” genoemd. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie!

Veel gestelde vragen

Om teleurstelling te voorkomen raden we aan om eerst even contact op te nemen, bij voorkeur via email of whatsapp (0639743054). We zijn met enige regelmaat op andere locaties aan het werk, waardoor we niet altijd aanwezig zijn!

Over het algemeen hebben we 2 tot 4 weken wachttijd. Vooral in het voorjaar en de zomer kan de wachttijd snel oplopen, dus we adviseren om ruim van te voren een afspraak te maken!

Nee, het basispakket is een grondige behandeling die in maximaal één werkdag wordt uitgevoerd, maar zoals de naam al aangeeft, het is slechts de basis. Is het uw doel om uw auto weer als nieuw (of beter) te krijgen? Neem dan even contact op voor een detailing behandeling. 

Detailing gaat verder waar het basispakket stopt. Detailing gaat om de details waarbij we het beste uit uw voertuig halen en een op maat gemaakt plan van aanpak uitvoeren. Detailing omvat (vaak) het in meerdere stappen polijsten en corrigeren van lakdefecten, het aanbrengen van diverse beschermende coatings, diepreiniging van het interieur, het cleanen van wielkasten en velgen enz. Kortom, bij detailing is uw wens ons bevel en kunnen we meerdere dagen reserveren voor het tot in detail verzorgen en beschermen van uw voertuig.

Nee, helaas werken we voor particulieren niet op andere locaties en behandelen we auto’s alleen in onze werkplaats. Voor dealers en handelaars zijn we slechts beperkt beschikbaar voor werk op uw locatie (in overleg).

In de meeste gevallen, jazeker! We adviseren alleen wel om eerst even met de auto langs te komen om samen te bekijken wat we voor u kunnen doen en of daar extra kosten bij komen i.v.m. extra behandelingstijd. Er zijn helaas ook gevallen die we moeten weigeren i.v.m veiligheid, hygiene of simpelweg omdat de auto niet naar onze standaard te herstellen is. Dit is relatief vaak het geval bij auto’s met grote hoeveelheden dierenharen.

Onze behandelingen zijn voor elk merk en type auto beschikbaar. Of u nu een kleine stadsauto heeft of een gloednieuwe supercar!

We hebben helaas geen vervang vervoer voor u beschikbaar. Om onze behandelkosten zo laag mogelijk te houden hebben we besloten om geen vervangend vervoer aan te bieden. Uiteraard kunnen we u we wel even afzetten op een locatie in de buurt (bijvoorbeeld het centraal station Breda).

Uw auto zal ten alle tijden in een ruimte met camerabewaking en gekoppeld alarmsysteem staan op een bewaakt bedrijventerrein. Daarnaast wordt er NIET in uw auto gereden, behalve van buiten naar binnen.