Auto detailing - Kwaliteit tot in de details

Auto detailing Dongen

Diepcleaning en conditioneren
van leder en kunststoffen

Het in meerdere stappen polijsten
en perfectioneren van de lak

Diepcleaning van velgen, banden en wielkuipen

Stoomcleaning van moeilijk bereikbare delen

Polijsten van uitlaat sierstukken

Veilig verwijderen van badges
en type aanduidingen

Diepreiniging en conditioneren van
het gehele interieur

Auto detailing gaat verder dan het standaard reinigen van een auto. Het is een uitgebreid proces op maat dat gespecialiseerde zorg en expertise vereist om zowel het interieur als exterieur van een voertuig grondig te reinigen en te beschermen. Onze auto detailing service omvat vaak meerdere stappen, waaronder het polijsten en corrigeren van lak, het aanbrengen van keramische coatings, diepgaande reiniging van het interieur, en het beschermen en conditioneren van lederen bekleding. In samenwerking met onze directe partner Luxe Lightwrap Europe kunnen we bovendien (delen van) de auto voorzien van Xpel anti-steenslag folie.

Wat kost auto detailing?

De tarieven voor auto detailing variëren sterk en zijn gebaseerd op uw specifieke wensen en het type voertuig. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, nodigen we u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek kunnen we samen de verschillende mogelijkheden bespreken. We verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen, bij voorkeur via e-mail of het contactformulier, om een afspraak te maken.

Polijsten & perfectioneren lak

We hebben een hele pagina over het polijsten van de lak, die u hier kunt vinden. Polijsten is het verwijderen van een zeer dunne laag van de clear coat (de transparante toplaag die de kleurlaag beschermd en glans geeft) waardoor een nieuw en krasvrij oppervlakte ontstaat. Door het polijsten kunnen lakdefecten zoals krassen, ingebrand vuil en oneven texturen worden gecorrigeerd. Dit proces is voor elke auto anders en afhankelijk van de kleur, de dikte van de laklaag, het merk en bouwjaar en de hardheid van de lak. 

Diepreiniging en Conditionering Interieur

Tijdens deze behandeling komen alle aspecten aan bod; Stofzuigen, stoomreiniging en stoom extractie van de bekleding (vlekverwijdering), ramen, kunststof, leer, en conditionering van alle interieurdelen. Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met het coaten van lederen bekleding en bijvoorbeeld vloermatten.

Diepreiniging exterieur

Onze uitgebreide hand-was, die standaard is bij bijvoorbeeld het aanbrengen van keramische coatings, gaat verder dan de basis reiniging. We gebruiken specialistische producten voor elk type contaminatie, waardoor we ook hardnekkig vuil als vliegroest, hars, teer en rubber resten kunnen verwijderen. Hierna krijgt de lak een klei-behandeling waarmee alle verontreiniging uit de poriën van de lak wordt verwijdert. Indien nodig kunnen de auto behandelen met een stoomreiniger voor moeilijk bereikbare plekken.

Keramische coatings & bescherming

Bescherm je investering met de meest geavanceerde CarPro keramische coatings. Of het nu de lak, velgen, ramen, leer of kunststof betreft, onze coatings bieden duurzame bescherming tegen de elementen, waardoor je voertuig langer zijn showroomglans behoudt. Zie deze pagina voor meer informatie!

Diepreiniging van Velgen en Wielkasten

Onze diepreiniging van velgen en wielkasten verwijdert niet alleen zichtbaar vuil, maar ook moeilijk bereikbare verontreinigingen. Gecombineerd met onze diverse keramische coatings zorgt deze behandeling voor eenvoudig te reinigen velgen en wielkasten en optimale bescherming tegen het inbranden van bijvoorbeeld remstof.

Cleaning & conditioneren motorruimte

 Onze motorruimte cleaning is geen complete restauratie maar een grondige (stoom) cleaning van alle bereikbare delen, randen, naden, plus het conditioneren en eventueel coaten van plastic en kunststof delen. Dit gebeurd op een veilige manier waardoor er geen storingen of schades kunnen ontstaan.