Ontdek de Kunst van Auto Detailing

Bij Shine & Protect geloven we dat uw auto meer verdient dan een standaard wasbeurt. Daarom bieden we een uitgebreide auto detailing service aan die verder gaat dan alleen het oppervlakkig reinigen van uw voertuig. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat elk detail van uw auto schittert, het interieur, de lak en zelfs onder de motorkap. We nodigen u uit om de voordelen van onze gecertificeerde diensten zelf te ervaren en te ontdekken!

Auto Detailing CarPro

Shine & Protect is CarPro gecertificeerd, een erkenning die alleen wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan de hoogste eisen. Als Finest Reserve Installer hebben we toegang tot de meest geavanceerde producten en technologieën van CarPro, waardoor we onze klanten het allerbeste op het gebied van auto detailing kunnen bieden. Deze certificering staat garant voor vakmanschap, uitgebreide ervaring en uitstekende service. Lees verder om te ontdekken hoe wij uw auto kunnen transformeren!

Auto Detailing High End G63

/01Uitgebreide Handwas en Decontaminatie

We beginnen de detailing met een uitgebreide handwas die uw auto grondig reinigt en voorbereidt op de volgende stappen. Tijdens deze wasbeurt voeren we een tweestaps decontaminatie uit om hardnekkige verontreinigingen zoals ijzerdeeltjes, vliegroest, teer, rubber en hars te verwijderen. Dit proces zorgt ervoor dat alle ongewenste elementen van uw auto worden geëlimineerd, waardoor de lak klaar is voor verdere behandeling.

/02Kleien van de Lak en Ramen

Nadat uw auto volledig is gereinigd, gaan we aan de slag met het kleien van de lak en ramen. Dit proces verwijdert de laatste overgebleven kleine, hardnekkige vuiltjes die na de decontaminatie nog aanwezig kunnen zijn. Het kleien zorgt voor een zijdezachte en schone ondergrond, wat essentieel is voor de volgende stappen in ons detailing proces.

/03Ontvetten en Reiniging van Randen en Kieren

Vervolgens richten we ons op de minder zichtbare, maar net zo belangrijke delen van uw auto. Alle randen, kieren en rubbers worden grondig ontvet en gereinigd, inclusief onder de motorkap. Dit zorgt ervoor dat zelfs de kleinste hoekjes van uw auto schoon en beschermd zijn tegen vuil en schade.

/04Motorruimte Reiniging en Conditionering

De motorruimte wordt vaak over het hoofd gezien, maar niet door ons. We ontvetten, reinigen en conditioneren de motorruimte om ervoor te zorgen dat ook dit cruciale onderdeel van uw auto er als nieuw uitziet. Een schone motorruimte draagt niet alleen bij aan de esthetiek van uw voertuig, maar kan ook helpen bij het identificeren van eventuele problemen.

/05Lakcorrectie in minimaal twee stappen

Onze detailing service omvat minimaal een tweestaps lakcorrectie die gericht is op het verwijderen van swirls, krassen en andere imperfecties via machinaal polijsten. Dit proces herstelt de glans en helderheid van uw lak en zorgt ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. We besteden extra aandacht aan alle hoogglans- en carbondelen van het exterieur om een perfecte afwerking te garanderen.

/06Bescherming met Carpro Reload 2.0

Na de lakcorrectie brengen we Carpro Reload 2.0 aan, een hoogwaardige lakbescherming die ongeveer drie maanden meegaat. Deze coating biedt een sterke bescherming tegen de elementen en zorgt voor een langdurige glans.

/07Waterafstotende Laag voor de Ramen

Voor extra veiligheid en zichtbaarheid in alle weersomstandigheden brengen we een waterafstotende laag aan op alle ramen. Deze coating zorgt ervoor dat water sneller van de ramen afloopt, wat de zichtbaarheid verbetert en bijdraagt aan de algehele rijveiligheid. Deze bescherming blijft ongeveer twee maanden effectief.

/08Reiniging en Conditionering van de Banden

Tot slot reinigen en conditioneren we de banden van uw auto met Carpro TyreX en Darkside. Dit proces zorgt voor een diepe, rijke kleur en een beschermende laag die de banden helpt beschermen tegen veroudering en slijtage.

Bij Shine & Protect detailing begrijpen we dat het interieur van uw auto net zo belangrijk is als de buitenkant. Het is de plek waar u het meeste tijd doorbrengt, en een schoon, fris en goed verzorgd interieur kan uw rijervaring aanzienlijk verbeteren. Onze interieur detailing service is ontworpen om elk aspect van uw auto’s binnenkant grondig te reinigen en te beschermen.

/01Grondige Interieur Reiniging

We beginnen met een diepgaande reiniging van het interieur, waarbij we vuil, stof en vlekken verwijderen. Onze professionele aanpak omvat het stofzuigen van alle vloermatten, stoelen, kofferbak en andere beklede oppervlakken. We gebruiken speciale borstels en gereedschappen om zelfs de moeilijkst bereikbare plekken te reinigen, zoals ventilatieroosters, naden van de stoelen en kieren tussen panelen.

/02Bekleding en Tapijtreiniging

De bekleding en tapijten van uw auto worden grondig gereinigd met hoogwaardige schoonmaakmiddelen die vuil en vlekken effectief verwijderen zonder de stoffen te beschadigen. Of uw bekleding nu van stof, leer of een combinatie daarvan is, wij zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uitziet en aanvoelt. Voor leren bekleding gebruiken we speciale reinigers en conditioners om het leer te voeden en te beschermen tegen uitdroging en barsten.

/03Kunststof en Vinyl Reiniging

Alle kunststof en vinyl oppervlakken, zoals het dashboard, deurpanelen en middenconsole, worden gereinigd en behandeld met speciale producten die deze materialen niet alleen schoonmaken, maar ook beschermen tegen UV-schade en verkleuring. Dit zorgt ervoor dat uw interieur niet alleen schoon is, maar ook langdurig mooi blijft.

/04Glas en Spiegel Reiniging

We reinigen alle ramen, spiegels en displays in uw auto, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, om ervoor te zorgen dat ze streeploos en helder zijn. Dit verbetert niet alleen het uiterlijk van uw auto, maar ook uw zicht en rijveiligheid.

/05Bescherming en Onderhoud

Na de grondige reiniging brengen we beschermende producten aan om uw interieur te beschermen tegen toekomstige vervuiling en slijtage. Voor stoffen bekleding en tapijten gebruiken we beschermende coatings die helpen om vlekken en vuil af te weren. Leren oppervlakken worden behandeld met conditioners die het leer soepel en gehydrateerd houden. Kunststof en vinyl krijgen een beschermende laag die helpt om ze langer in topconditie te houden.

Bij Shine & Protect combineren we passie met precisie om ervoor te zorgen dat uw voertuig altijd in topconditie verkeert. Elke auto is echter anders en niet iedereen vindt álle details even belangrijk. Daarnaast zijn er vele extra opties mogelijk zoals keramische coatings, anti steenslag folie enz. en daarom is auto detailing altijd op maat. We nodigen u daarom graag uit voor een kennismaking en een vrijblijvende offerte op maat voor uw voertuig! Bel 0639743054 of verstuur uw bericht hier!