/ Professioneel & vakkundig

Auto interieur reiniging

Weet u wat wij raar vinden? Dat men het huis van binnen zeer regelmatig van boven tot onder schoonmaakt, maar het auto interieur meestal overslaat! Denk er maar eens over na, wanneer heeft u uw auto voor het laatst grondig aangepakt (en dan hebben we het niet over alleen stofzuigen en een doekje over het dashboard!)? Bij de meesten is dit al even geleden! En dat is niet alleen zeer onhygiënisch, maar een frisse auto rijdt écht veel lekkerder!

Auto interieur reiniging breda

We zullen u de details besparen, maar tijdens onze auto interieur reiniging komen we de smerigste zaken tegen. En vaak is men daar zelf niet eens van op de hoogte omdat het verborgen zit tussen interieurdelen, onder de stoelen of banken, in lastige hoekjes en kiertjes, enzovoorts. De oplossing is een diepreiniging van het auto interieur!

Tijdens deze behandeling komen alle aspecten aan bod; Stofzuigen, stoomreiniging en stoom extractie van de bekleding (vlekverwijdering), ramen, kunststof, leer, en uiteraard de conditionering van alle interieurdelen. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw auto weer fris kan worden opgehaald! En dat allemaal in ongeveer een halve dag.

Autopoetsbedrijf & Auto detailing - Shine & Protect Dongen

Auto laten poetsen? Begin bij de basis!

Onze professionele autopoets behandelingen zijn veel meer dan een simpele wasbeurt. De buitenkant van uw auto wordt grondig met de hand gewassen en gepolijst. Ook de binnenkant krijgt een uitgebreide behandeling inclusief stofzuigen, stoomreinigen, vlekverwijdering en conditionering.

BASIS EXTERIEUR

125,-
incl. btw

– Handwassen van zichtzijde velgen
– Snowfoamen van carrosserie
– Handwassen van carrosserie
– Drogen met verwarmde, gefilterde lucht
– 1 staps polijsten (glansherstel
– Lak sealer bescherming
– Reinigen ramen buitenzijde
– Banden conditioneren

BASIS INTERIEUR

95,-
incl. btw

– Vlekverwijdering / extractie bekleding
– Kunststoffen conditioneren

– Stofzuigen geheel interieur
– Stoom reinigen interieur
– Reinigen geheel interieur
– Conditioneren gehele interieur
– Leder reiniging en conditioning
– Reinigen ramen binnenzijde 

BASIS COMPLEET

210,-
incl. btw

Alles uit het exterieur en interieur pakket samen in één pakket met korting. Door deze grondige behandeling zal uw voertuig showroom fris worden opgeleverd aan het einde van de dag!

Deze behandeling zal 6 tot 8 uur in beslag nemen.

Wat doen we niet tijdens deze behandelingen?

Het reinigen van de gehele binnenzijde van de velgen omdat de wielen dan gedemonteerd dienen te worden. Het polijsten van hoogglans interieurdelen en / of instaplijsten en sponningen. Het polijsten van (uitlaat) sierstukken of chroom. Het verwijderen van schimmels, grote hoeveelheden dierenharen of het reinigen van extreme vervuiling. Het impregneren van cabriodaken (basis reiniging is wel inclusief). 

Auto interieur reiniging is een belangrijk aspect van auto-onderhoud en kan het comfort en de veiligheid van uw rit verbeteren. Een schoon interieur zorgt niet alleen voor een aangename rijervaring, maar kan ook de levensduur van uw auto verlengen en de waarde ervan behouden. Als u op zoek bent naar professionele auto interieur reiniging, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze auto interieur reinigingsservice omvat een grondige reiniging van uw auto interieur, inclusief het stofzuigen van de bekleding, het reinigen van de vloermatten, het schoonmaken van de ramen en het desinfecteren van de oppervlakken. We gebruiken alleen hoogwaardige reinigingsmiddelen en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw auto er weer als nieuw uitziet.