Autopoetsbedrijf Shine & Protect Breda
/ Dé standaard in auto reiniging!

Auto Laten Poetsen?

Uw auto laten poetsen ? Onze Showroom klaar autopoets behandelingen zijn veel meer dan een simpele wasbeurt. De buitenkant van uw auto wordt grondig met de hand gewassen, gepolijst en in de wax of sealer gezet. Ook de binnenkant krijgt een uitgebreide behandeling inclusief stofzuigen, stoomreinigen, vlekverwijdering uit bekleding, leder verzorging, en algemene reiniging en conditionering van kunststof, textiel en leder.  Op deze pagina kunt u meer lezen over onze standaard diensten en direct online een afspraak inplannen.

Door onze interieur / exterieur autopoets behandeling zal uw auto teruggebracht worden naar een staat waarin deze beter verkoopbaar is en meer op zal brengen. Maar uiteraard zijn deze behandelingen ook geschikt als grondige opfrisser van een voertuig dat niet verkocht gaat worden of dat net is aangekocht.
Autopoetsbedrijf & Auto detailing - Shine & Protect Dongen

Auto laten poetsen? Showroom klaar in 1 dag!

Onze professionele autopoets behandelingen zijn veel meer dan een simpele wasbeurt. De buitenkant van uw auto wordt grondig met de hand gewassen en gepolijst. Ook de binnenkant krijgt een uitgebreide behandeling inclusief stofzuigen, stoomreinigen, vlekverwijdering en conditionering.

Showroom Ready EXTERIEUR

125,-
incl. btw

– Handwassen van zichtzijde velgen
– Snowfoamen van carrosserie
– Handwassen van carrosserie
– Drogen met gefilterde lucht
– 1 staps polijsten (glansherstel
– Lak sealer bescherming
– Reinigen ramen buitenzijde
– Banden conditioneren

Showroom Ready INTERIEUR

95,-
incl. btw

– Vlekverwijdering bekleding
– Stofzuigen geheel interieur
– Stoom reinigen interieur
– Reinigen geheel interieur
– Kunststoffen conditioneren

– Conditioneren gehele interieur
– Leder reiniging en conditioning
– Reinigen ramen binnenzijde 

Showroom Ready COMPLEET

210,-
incl. btw

Alles uit het exterieur en interieur pakket samen in één pakket met korting. Door deze grondige behandeling zal uw voertuig showroom fris worden opgeleverd!

Deze behandeling zal 6 tot 8 uur in beslag nemen.

Wat doen we niet tijdens deze behandelingen?

Het reinigen van de gehele binnenzijde van de velgen omdat de wielen dan gedemonteerd dienen te worden. Het polijsten van hoogglans interieurdelen en / of instaplijsten en sponningen. Het polijsten van (uitlaat) sierstukken of chroom. Het verwijderen van schimmels, grote hoeveelheden dierenharen of het reinigen van extreme vervuiling. Het impregneren van cabriodaken.

Reiniging zware vervuiling en / of dierenharen - + €75,-

Het reinigen van zware vlekken in bekleding, vloer / tapijt, schimmels, algen en dierenhaar kost veel extra tijd en daarom reken we hier een toeslag voor. Bent u niet zeker of u deze optie moet kiezen? Neem dan even contact op voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw voertuig. Hierbij kunnen we eerst bekijken of er extra kosten zijn of niet. Het reinigen van zware vervuiling of dierenharen zal ongeveer anderhalf uur aan de behandeltijd toevoegen.

Motorruimte reiniging - + €75,-

Een periodieke cleaning van de motorruimte kan een hoop ellende voorkomen. Verstopte afvoerkanalen kunnen vervelende lekkages veroorzaken! Daarnaast heeft een nette motorruimte meerwaarde bij verkoop. Onze motorruimte cleaning is geen complete restauratie maar een grondige cleaning van alle bereikbare delen, randen, naden, plus het conditioneren van plastic en kunststof delen. Deze behandeling kan alleen uitgevoerd worden in combinatie met minimaal het basis exterieur pakket.

Koplampen polijsten
Koplampen polijsten / restauratie- + €95,-

Vergeelde of doffe koplampen polijsten voor beter zicht, een beter lichtbeeld én beter gezien worden? Laat het aan de professional over en ga niet zelf met tijdelijke huis, tuin en keukenmiddeltjes aan de slag! Onze oplossingen zijn permanent en kunnen APK afkeur voorkomen!

Zie deze pagina voor meer informatie over het herstellen van koplampen.