auto laten poetsen
/ Dé standaard in auto reiniging!

Auto Laten Poetsen?

Een auto laten poetsen maar geen zin in hoge kosten voor een volledige detailing? Onze basis autopoets behandelingen zijn veel meer dan een simpele wasbeurt. De buitenkant van uw auto wordt grondig met de hand gewassen, gepolijst en in de wax of sealer gezet. Ook de binnenkant krijgt een uitgebreide behandeling inclusief stofzuigen, stoomreinigen, vlekverwijdering uit bekleding, leder verzorging, en algemene reiniging en conditionering van kunststof, textiel en leder. 

Een auto is een gebruiksvoorwerp dat gedurende zijn leven wordt bloot gesteld aan allerlei schadelijke elementen. Denk aan strooizout en pekelzure regen, vogelpoep en UV straling. En dan hebben we het nog niet eens over alle viezigheid van het dagelijks gebruik in het interieur

Door onze interieur / exterieur autopoets behandeling zal uw auto teruggebracht worden naar een staat waarin deze beter verkoopbaar is en meer op zal brengen. Maar uiteraard zijn deze behandelingen ook geschikt als opfrisser voor een voertuig dat niet verkocht gaat worden of dat net aangekocht is.

Auto laten poetsen? Showroom Ready!

Onze professionele autopoets behandelingen zijn veel meer dan een simpele wasbeurt. De buitenkant van uw auto wordt grondig met de hand gewassen en gepolijst. Ook de binnenkant krijgt een uitgebreide behandeling inclusief stofzuigen, stoomreinigen, vlekverwijdering en conditionering.

BASIS EXTERIEUR

95,-
incl. btw

inclusief o.a. handwassen, reiniging van kunststoffen en 1 stap polijsten (glansherstel / lichte krasverwijdering)

Tot maximaal 4 uur.

BASIS INTERIEUR

95,-
incl. btw

inclusief o.a. bekleding vlekverwijdering, ramen reinigen, stoom reinigen en kunststof conditionering.

Tot maximaal 4 uur.

BASIS COMPLEET

180,-
incl. btw

Complete reiniging van het exterieur en interieur, ongeacht het segment, merk of type van uw auto.

Tot maximaal 8 uur.

 EXTERIEUR Reiniging

– Handwassen van zichtzijde velgen
– Snowfoamen van carrosserie
– Handwassen van carrosserie
– Drogen met verwarmde, gefilterde lucht
– 1 staps polijsten (lichte krasverwijdering) 
– Lak sealer bescherming
– Reinigen ramen buitenzijde
– Banden conditioneren

INTERIEUR Reiniging

– Vlekverwijdering / extractie bekleding
– Kunststoffen conditioneren

– Stofzuigen geheel interieur
– Stoom reinigen interieur
– Reinigen geheel interieur
– Conditioneren gehele interieur
– Leder reiniging en conditioning
– Reinigen ramen binnenzijde 

Wat doen we niet standaard tijdens deze behandelingen?

Het reinigen van de gehele binnenzijde van de velgen omdat de wielen dan gedemonteerd dienen te worden. Het polijsten van hoogglans interieurdelen en / of instaplijsten en sponningen. Het polijsten van (uitlaat) sierstukken of chroom. Het verwijderen van schimmels, grote hoeveelheden dierenharen of het reinigen van extreme vervuiling. Het verwijderen van stoelen of andere interieurdelen om zo overal bij te kunnen. Het impregneren van cabriodaken (basis reiniging is wel inclusief). Onder de motorkap en motorruimte. Voor deze zaken rekenen we een meerprijs op afspraak.