/ gecertificeerd incl. garantie

CarPro Keramische coating

Hecht u veel waarde aan uw auto of wilt u uw nieuwe auto optimaal beschermen? Dan is lakverzegeling d.m.v. een keramische coating (ookwel glascoating genoemd) hét product voor u.

Extreem water- en vuil afstotend, verhoogde hardheid en een glasachtige glans. Als CarPro gecertificeerd bedrijf staat Shine & Protect garant voor de beste kwaliteit inclusief garantie en certificaat (CarPro CQuartz Professional).

Keramische coatings zijn coatings die een ingrediënt gebruiken dat ook gebruikt wordt in de verwerking van keramiek, SiO2 oftewel siliciumoxide. Keramiek staat erom bekend hoe hard het wordt, hoe lang het goed kan blijven en hoe goed de weerstand is tegen chemicaliën, zuren en andere nare stoffen. Naast dat SiO2 gebruikt wordt in keramiek, is het een belangrijk bestanddeel voor het maken van glas. Siliciumoxide wordt toegevoegd om het glas zijn sterkte te geven. Het gebruik in glas zorgt ervoor dat een keramische coating ook vaak een “glascoating” wordt genoemd. 

/ CarPro Certified Detailing Centre

De voordelen van keramische coatings

Shine & Protect is gecertificeerd CarPro detailer. De training en certificering garandeert de professionele installatie van uw keramische coating. Deze hoogwaardige lakverzegeling zal uw voertuig jarenlang beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

Een keramische coating is water- en vuil afstotend, licht kras werend en geeft de lak een diepe glans; alsof er een glas laag over uw voertuig zit. Het oppervlak is na behandeling dan ook eenvoudiger krasvrij te reinigen en ook het drogen van de lak is veel gemakkelijker. Ook zal de keramische coating uw kostbare bezit langdurig beschermen tegen het inbranden van vuil, kalkdruppels en vogelpoep. De CarPro Professional keramische coating vergt geen bijzonder onderhoud of servicebeurten!

Keramische coating / glas coating Breda
CQuartz CQUK 3.0 – Vanaf €595,-

CarPro CQuartz CQUK is een speciaal ontwikkelde formule voor koelere en vochtigere klimaten zoals hier in Nederland. Een duurzame laag die 2 jaar bescherming kan bieden tegen kleine krasjes, zure regen, vogelpoep, teer en schadelijke UV straling. Daarbij geeft CQuartz UK een enorme glans aan de lak van de auto. De harde beschermlaag is tevens water en vuilafstotend

CQuartz Professional – Vanaf €1195,-

CarPro CQuartz Professional is ontwikkeld voor professioneel gebruik door CQuartz Certified Installers. CQuartz Professional biedt de nieuwste ontwikkeling in de nanotechnologie door een samenstelling van koolstofverbindingen en SiO2 met gemodificeerde nanodeeltjes. Duurzaamheid, hydrofobiteit, vlekbestendigheid, bescherming tegen zuren en vuil afstotendheid is met deze Pro versie van CQuartz sterk verbeterd en tot een geheel ander niveau verheven.

Wanneer de coating eenmaal aan de lak gehecht is dan beschermt CQuartz Professional niet alleen de glans en diepte, maar verbetert deze ook! De coating verhardt de lak en zorgt voor een jarenlange bescherming (4+ jaar!). CQuartz Professional wordt geïnstalleerd inclusief garantie en certificaat!

Het coating proces is in grote lijnen hetzelfde, ongeacht het product. Eventuele extra kosten (bijvoorbeeld voor het in meerdere stappen polijsten) worden vóór het begin van de werkzaamheden besproken.

01/ HANDWASSEN & DECONTAMINATIE
Het coating proces begint met een zeer uitgebreide handwas en decontaminatie. Hierbij ontdoen we het object van vervuiling, vliegroest, spoorslag, overige organische vervuiling en eventuele oude wax lagen. 

02/ INSPECTIE & POLIJSTEN
Nu de auto schoon is kunnen we de algemene cosmetische staat beoordelen. Alle rubbers en kunststof onderdelen worden afgeplakt. De auto kan vervolgens in 1, 2 of 3 stappen gepolijst worden.

03/ AANBRENGEN VAN DE COATING
Na het ontvetten gaan we beginnen met het coaten. De coating wordt in vloeibare vorm door middel van een hand applicator aangebracht. Dit is een zeer secuur proces waarbij elke centimeter gecoat wordt.

04/ UITHARDEN EN LAATSTE INSPECTIE
Na de laatste inspectie wordt de coating uitgehard door speciale infrarood stralers. Als u de auto komt ophalen krijgt u een uitgebreide uitleg over de coating en het onderhoud daarvan. 

Overige coatings en bescherming

Als CarPro detailer bieden we, naast de keramische coating voor de lak van uw voertuig, een complete lijn aan coatings en beschermende producten aan voor alle overige (interieur) delen van uw voertuig. Al deze producten samen bieden de beste duurzame bescherming voor uw kostbare bezit.

Keramische coating glascoating

DLUX – velgen en kunststof coating

Keramische coating glascoating

FlyBy Forte – ramencoating 

Keramische coating glascoating

Leather – leer en vinyl coating

Keramische coating glascoating

Fabric – Textiel coating

/ Meer info of afspraak maken?

Contact opnemen!

Heeft u interesse in onze keramische coating / glascoating? We verwelkomen u graag in onze showroom / werkplaats in Breda waar we alle mogelijkheden met u kunnen bespreken. We vinden het fijn als u eerst even contact opneemt, zodat we zeker zijn dat er iemand aanwezig is!