/ gecertificeerd en inclusief garantie

CarPro Keramische coating

Hecht u veel waarde aan uw auto of wilt u uw nieuwe auto optimaal beschermen? Dan is lakverzegeling d.m.v. een keramische coating (ookwel glascoating genoemd) hét product voor u.

Extreem water- en vuil afstotend, verhoogde hardheid en een glasachtige glans. Als CarPro gecertificeerd bedrijf staat Shine & Protect garant voor de beste kwaliteit inclusief garantie en certificaat (CarPro CQuartz Professional).

Keramische coatings ontlenen hun naam aan een ingrediënt dat ook gebruikt wordt in de verwerking van keramiek, SiO2 oftewel siliciumoxide. Keramiek staat erom bekend hoe hard het wordt, hoe lang het goed kan blijven en hoe goed de weerstand is tegen chemicaliën, zuren en andere nare stoffen. Naast dat SiO2 gebruikt wordt in keramiek is het een belangrijk bestanddeel voor het maken van glas. Siliciumoxide wordt toegevoegd om het glas zijn sterkte te geven. Het gebruik in glas zorgt ervoor dat een keramische coating ook vaak een “glascoating” wordt genoemd. 

De voordelen van keramische coatings:

Een keramische coating is water afstotend, verhoogt de hardheid van de lak en geeft de lak een diepe glans; alsof er een laagje glas over uw voertuig zit. Het oppervlak is na behandeling dan ook eenvoudiger krasvrij te reinigen en ook het drogen van de lak is veel gemakkelijker.

Ook zal de keramische coating uw kostbare bezit langdurig beschermen tegen het inbranden van vuil, kalkdruppels en vogelpoep. De CarPro Professional keramische coating vergt geen servicebeurten en heeft een levensduur van 4+ jaar.

Foto’s: Mercedes Benz 2010 C63 AMG na het polijsten, detailen en coaten.

CarPro CQuartz Professional keramische coating

CQuartz Professional – Vanaf €1195,- incl. btw

CarPro CQuartz Professional is ontwikkeld voor professioneel gebruik door CQuartz Certified Installers. CQuartz Professional biedt de nieuwste ontwikkeling in de nanotechnologie door een samenstelling van koolstofverbindingen en SiO2 met gemodificeerde nanodeeltjes. Duurzaamheid, hydrofobiteit, vlekbestendigheid, bescherming tegen zuren en vuil afstotendheid is met deze Pro versie van CQuartz sterk verbeterd en tot een geheel ander niveau verheven.

Wanneer de coating eenmaal aan de lak gehecht is dan beschermt CQuartz Professional niet alleen de glans en diepte, maar verbetert deze ook! De coating verhardt de lak en zorgt voor een jarenlange bescherming (4+ jaar!). De keramische coating wordt geïnstalleerd inclusief garantie en certificaat!

Als CarPro detailer bieden we, naast de keramische coating voor de lak van uw voertuig, een complete lijn aan coatings en beschermende producten aan voor alle overige (interieur) delen van uw voertuig zoals velgen, leder, kunststof, folie, stickers, wraps en ramen. Al deze producten samen bieden de beste duurzame bescherming voor uw kostbare bezit. We nodigen u graag uit voor een bak koffie en een uitleg over de mogelijkheden!

01/ HANDWASSEN & DECONTAMINATIE
Het coating proces begint met een zeer uitgebreide handwas en decontaminatie. Hierbij ontdoen we het object van vervuiling, vliegroest, spoorslag, overige organische vervuiling en eventuele oude wax lagen. 

02/ INSPECTIE & POLIJSTEN
Nu de auto schoon is kunnen we de algemene cosmetische staat beoordelen. Alle rubbers en kunststof onderdelen worden afgeplakt. De auto kan vervolgens in 1, 2 of 3 stappen gepolijst worden.

03/ AANBRENGEN VAN DE COATING
Na het ontvetten gaan we beginnen met het coaten. De coating wordt in vloeibare vorm door middel van een hand applicator aangebracht. Dit is een zeer secuur proces waarbij elke centimeter gecoat wordt.

04/ UITHARDEN EN LAATSTE INSPECTIE
Na de laatste inspectie wordt de coating uitgehard door speciale infrarood stralers. Als u de auto komt ophalen krijgt u een uitgebreide uitleg over de coating en het onderhoud daarvan. 

/ Meer info of een afspraak maken?

Heeft u interesse in onze keramische coating / glascoating? We verwelkomen u graag in onze werkplaats in Breda waar we alle mogelijkheden met u kunnen bespreken. We vinden het fijn als u eerst even contact opneemt, zodat we zeker zijn dat er iemand aanwezig is!