Beter zicht en beter gezien worden!

Koplampen polijsten

Vergeelde of doffe koplampen polijsten voor beter zicht, een beter lichtbeeld én beter gezien worden? Laat het aan de professional over en ga niet zelf met tijdelijke huis, tuin en keukenmiddeltjes aan de slag! Onze oplossingen zijn permanent en kunnen APK afkeur voorkomen!

Heeft je auto gele koplampen en wil je deze herstellen zodat ze weer helder en als nieuw zijn? Een vergeelde koplamp ontstaat door UV zonlicht en overige weersinvloeden. Een auto koplamp die geel is laat weinig licht door waardoor je minder zicht hebt in het verkeer en donker. Ook ziet een auto met gele koplampen er minder mooi uit waardoor de waarde van je auto lager is. Zorg er dus voor dat je op tijd gele koplampen herstelt door te polijsten!

We beginnen met het afplakken van alle omringende gelakte delen om beschadigingen te voorkomen. Hierna gaan we de koplampen schuren in 3 stappen; 1000, 2000 en 3000 grit. Dit corrigeert de vergeelde en / of beschadigde laag, maar het schuren laat micro sporen en dofheid achter. Dit wordt  gecorrigeerd doormiddel van 2 staps polijsten. De koplampen zijn nu weer helder! Na het polijsten brengen we een siliciumcarbon beschermlaag aan waardoor de lampen langdurig beschermd zijn tegen opnieuw vergelen en verdoffen. Deze laag moet 4 uur drogen en de lampen mogen daarna één week niet worden gewassen!

Het polijsten van één set koplampen (2 koplampen) kost €95,- incl. btw. Maak nu een afspraak!