Beter zicht en beter gezien worden!

Koplampen polijsten

Vergeelde of doffe koplampen polijsten voor beter zicht, een beter lichtbeeld én beter gezien worden? Laat het aan de professional over en ga niet zelf met tijdelijke huis, tuin en keukenmiddeltjes aan de slag! Onze oplossingen zijn permanent en kunnen APK afkeur voorkomen!

Heeft je auto doffe koplampen en wil je deze herstellen zodat ze weer helder en als nieuw zijn? Een doffe koplamp ontstaat door UV zonlicht en overige weersinvloeden. Een auto koplamp die dof is laat weinig licht door waardoor je minder zicht hebt in het verkeer en donker. Ook ziet een auto met doffe koplampen er minder mooi uit en dat heeft invloed op de waarde van de auto. Zorg er dus voor dat je doffe koplampen op tijd laat herstellen!

Het polijsten van één set koplampen (2 koplampen) kost €95,- incl. btw en duurt ongeveer 2 uur. Maak nu online een afspraak!

We beginnen met het afplakken van alle omringende gelakte delen om beschadigingen te voorkomen. Hierna gaan we de koplampen schuren in 3 stappen; 1000, 2000 en 3000 grit. Dit corrigeert de doffe en / of beschadigde laag, maar het schuren laat sporen achter. Dit wordt  gecorrigeerd doormiddel van 2 staps polijsten. De koplampen zijn nu weer helder! Na het polijsten brengen we een siliciumcarbon beschermlaag aan waardoor de lampen langdurig beschermd zijn tegen opnieuw vergelen en verdoffen. Deze laag moet 1 uur drogen.