Over ons…

…of eigenlijk “over mij”, want er is geen ons! Shine & Protect is namelijk een echte eenmanszaak. Mijn naam is Martijn, ik ben 38 jaar oud, woon in Breda en ik ben in 2018 met Shine & Protect begonnen. Als groot autoliefhebber is mijn bedrijf als een hobby begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met particuliere en zakelijke klanten uit de hele regio. 

Ik ben een gepassioneerde jongeman met een liefde voor auto’s. Ik neem graag de tijd voor iedere klus en als eenmanszaak doe ik 1 tot maximaal 2 auto’s / opdrachten per dag. Hierdoor kan ik de kwaliteit van mijn werk hoog houden en me op één project tegelijk focussen. Want alles wat goed moet gebeuren kost tijd!

Mijn carriere vóór Shine & Protect bestond voornamelijk uit 1 lange baan (10+ jaar) bij ‘s werelds grootste gitaarmerk, waar ik onderdeel was van een specialistische Europese kwaliteitscontrole. Hier heb ik mijn oog voor detail kunnen ontwikkelen en daar pluk ik nog steeds de vruchten van.

Als autoliefhebber heb ik zelf een variatie aan auto’s mogen bezitten waaronder een Renault Clio RS Trophy, een BMW M3 E90 en 2 Chevrolet Camaro’s. Op dit moment ben ik de trotse eigenaar van een zwarte 1975 Pontiac Trans Am Firebird 6.6L V8 

Een keer langs komen voor een praatje? U bent van harte welkom in mijn werkplaats in Dongen! Neem wel van te voren even contact op om zeker te zijn dat ik er ben, want ik ben ook regelmatig op andere locaties aan het werk. Hopelijk tot snel!