Veel gestelde vragen

Om teleurstelling te voorkomen raden we aan om eerst even contact op te nemen, bij voorkeur via email of whatsapp (0639743054). We zijn met enige regelmaat op andere locaties aan het werk, waardoor we niet altijd aanwezig zijn!

Over het algemeen hebben we 2 tot 4 weken wachttijd. Vooral in het voorjaar en de zomer kan de wachttijd snel oplopen, dus we adviseren om ruim van te voren een afspraak te maken!

Nee, het basispakket is een grondige behandeling die in maximaal één werkdag wordt uitgevoerd, maar zoals de naam al aangeeft, het is slechts de basis. Is het uw doel om uw auto weer als nieuw (of beter) te krijgen? Neem dan even contact op voor een detailing behandeling. 

Detailing gaat verder waar het basispakket stopt. Detailing gaat om de details waarbij we het beste uit uw voertuig halen en een op maat gemaakt plan van aanpak uitvoeren. Detailing omvat (vaak) het in meerdere stappen polijsten en corrigeren van lakdefecten, het aanbrengen van diverse beschermende coatings, diepreiniging van het interieur, het cleanen van wielkasten en velgen enz. Kortom, bij detailing is uw wens ons bevel en kunnen we meerdere dagen reserveren voor het tot in detail verzorgen en beschermen van uw voertuig.

Nee, helaas werken we voor particulieren niet op andere locaties en behandelen we auto’s alleen in onze werkplaats. Voor dealers en handelaars zijn we slechts beperkt beschikbaar voor werk op uw locatie (in overleg).

In de meeste gevallen, jazeker! We adviseren alleen wel om eerst even met de auto langs te komen om samen te bekijken wat we voor u kunnen doen en of daar extra kosten bij komen i.v.m. extra behandelingstijd. Er zijn helaas ook gevallen die we moeten weigeren i.v.m veiligheid, hygiene of simpelweg omdat de auto niet naar onze standaard te herstellen is. Dit is relatief vaak het geval bij auto’s met grote hoeveelheden dierenharen.

Onze behandelingen zijn voor elk merk en type auto beschikbaar. Of u nu een kleine stadsauto heeft of een gloednieuwe supercar!

We hebben helaas geen vervang vervoer voor u beschikbaar. Om onze behandelkosten zo laag mogelijk te houden hebben we besloten om geen vervangend vervoer aan te bieden.

Uw auto zal ten alle tijden in een ruimte met camerabewaking en gekoppeld alarmsysteem staan op een bewaakt bedrijventerrein. Daarnaast wordt er NIET in uw auto gereden, behalve van buiten naar binnen.